+τέχνηH γκαλερί Myrό εγκαινιάζει τη νέα περίοδο της λειτουργίας της με μια έκθεση παρουσίασης έργων επιλεγμένων καλλιτεχνών. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι Νίκος Βαβάτσης, Παντούλα Γεωργαντζά, Βάσια Κατσαρέλα, Κική Κολυμπάρη, Καίτη Λιαλιαμπίδου, Μαρία Λαδόμματου, Philippe Laferriere, Χριστίνα Μήχου, Παναγιώτης Μπερεδήμας, Ειρήνη Μωυσίδου, Θανάσης Πάλλας, Λάζαρος Πάντος, Κώστας Παπαργύρης, Ορφέας Παυλίδης, Μαρίνα Προβατίδου, SER, Μιχάλης Τσακουντής.

Η έκθεση δεν κλείνεται στα στενά πλαίσια μιας εννοιολόγησης, δεν προβάλλει ένα ομοιογενές ύφος, ή δεν επικεντρώνεται σε μία τεχνική, αλλά αναδεικνύει μέσα από μια ποικιλία προσεγγίσεων την εικαστικότητα που μπορεί να έχει κάθε δημιουργία, προβάλλοντας τους συνεργάτες της γκαλερί και το πολυσχιδές του έργου τους.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα τη Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20.00, αν και η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τη 1η Σεπτεμβρίου. Η γκαλερί Myrό βρίσκεται Νικηφόρου Φωκά 8, στη περιοχή του Λευκού Πύργου στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, και θα λειτουργεί 1 – 30 Σεπτεμβρίου, κάθε μέρα εκτός Δευτέρας και Κυριακής, και συγκεκριμένα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00, Τετάρτη και Σάββατο 11.00 – 16.00.

Χορηγοί επικοινωνίας: 

No comments:

Post a Comment