Δελτίο Τύπου | “Περιβάλλον - Εικόνα – Μορφή”

Η γκαλερί Myrό με την επιμέλεια του καθ. Παναγιώτη Μπερεδήμα παρουσιάζει την έκθεση “Περιβάλλον - Εικόνα – Μορφή”, η οποία θα διαρκέσει από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2011, θα συμπεριλάβει έργα νέων και πιο έμπειρων εικαστικών δημιουργών, με απώτερο στόχο τη διερεύνηση των διαφοροποιήσεων ύφους, μορφής και προσανατολισμού της νεότερης γενιάς δημιουργών από την αμέσως προηγούμενη, η οποία -κατά κάποιο τρόπο- αποτέλεσε πρότυπο.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος με έργα τους οι καλλιτέχνες: Έρη Αγρίου, Χρήστος Αλαβέρας, Άρτεμις Βλαχοπούλου, Αποστολία Γεώργου, Αμαλία Ζογλοπίτου, Άρης Κατσιλάκης, Δήμος Κηπουρός, Σάββας Κοζίδης, Θωμάς Μακινατζής, Γκίβι Μιχαηλίδης, Παναγιώτης Μπερεδήμας, Θανάσης Πάλλας, Λάζαρος Πάντος, Β. Παπανικολάου, Γιώργος Ρόρρης, Χρήστος Τσότσος, Φωτεινή Χαμιδιελή.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00 και Τετάρτη, Σάββατο 11.00 – 16.00, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα τη Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 στις 20.00.

Η γκαλερί Myrό βρίσκεται Νικηφόρου Φωκά 8, στη περιοχή του Λ. Πύργου. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη τρέχουσα αλλά και μελλοντικές εκθέσεις και εκδηλώσεις μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της γκαλερί στη διεύθυνση www.myro.gr.

-//-

Σχετικά με τη γκαλερί Myrό
Ο χώρος ξεκίνησε τη λειτουργία της την Ανοιξη του 2010, δίνοντας ένα ξεχωριστό στίγμα στα καλλιτεχνικά πράγματα της Θεσσαλονίκης -αρχικά μέσα από το project “Container”- και συνέχισε ως γκαλερί Myrό, φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους που αποφάσισαν να συμβάλλουν στην ανανέωση της σκηνής των Τεχνών στη πόλη. Περισσότερες πληροφορίες για τη γκαλερί, τις δραστηριότητες της, αλλά και στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα http://www.myro.gr. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (σε υψηλή ανάλυση) βρείτε εδώ:

>
20111114 PerEikMorf

No comments:

Post a Comment