Δελτίο Τύπου | Myrό Project Room :: Γρηγόρης Καλογιαννίδης - Λήθη

Θεσσαλονίκη, 20 Νοεμβρίου 2014Δελτίο Τύπου

Myrό Project Room | Γρηγόρης Καλογιαννίδης - Λήθη

Η Myrό Gallery είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την νέα σειρά με έργα του ζωγράφου Γρηγόρη Καλογιαννίδη στον χώρο της Project Room, και να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 20.00 το βράδυ.

Στη νέα του σειρά ο ζωγράφος ασχολείται με σύνθεση συμβολικών και αφηρημένων αναφορών στην καθημερινότητα,άλλοτε με ρεαλιστική απεικόνιση και άλλοτε με απομάκρυνση και παραμόρφωση της φυσικής μορφής. Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος.

Ο Γρηγόρης Καλογιαννίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1962, σπούδασε Βιομηχανικό σχεδιασμό & Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Είναι αυτοδίδακτος ζωγράφος και έχει πειραματιστεί έντονα και με πολλά είδη ζωγραφικής, τόσο ως προς τα υλικά όσο και ως προς την φόρμα. Έχει ασχοληθεί με την αγιογραφία, την εικονογράφηση, το σκίτσο, την ζωγραφική. Έργα του ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2014 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου, δηλαδή Πέμπτη, Παρασκευή 11.00 – 14.00 & 17.00 – 21.00 και Σάββατο 11.00 – 15.00. 

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: φωτογραφίες έργων για εικονογράφιση διαθέσιμες, σε υψηλή ανάλυση, εφόσον ζητηθούν. Επικοινωνήστε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Myrό Gallery κ. Πάρη Καπράλο, myro.thessaloniki@gmail.com, 6948813460]

No comments:

Post a Comment