Πρόσκληση Ενδιαφέροντος | Meet the Artist 2014


Η Myrό Gallery στο πλαίσιο της προσπάθειας διαρκούς ανανέωσης της εικαστικής πρότασης και καλύτερης προβολής του εικαστικού έργου και των δημιουργών του, και κατόπιν της τεράστιας επιτυχίας που σημειώσαν οι ανάλογες διοργανώσεις της περιόδου 2012 -'13, θα συνεχίσει να διοργανώνει το τριήμερο project "Meet the Artist" σε ετήσια βάση. Το 2014 αυτή θα λάβει χώρα Πέμπτη 27/ Παρασκευή 28 / Σαββατο 29 Μαρτίου. 

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο καλλιτέχνη να συμμετέχει στο project να διαβάσει πληροφορίες  και να καλέσει άμεσα τον κ. Πάρη Καπράλο (6948813460) για να ενημερωθεί για τους όρους και τις προϋποθέσεις του, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να κλείσει συνάντηση προκειμένου να δει τους χώρους και να συζητήσουμε την συμμετοχή του. Επισημαίνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, και ότι θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. To project "Meet the Artist" είναι βραχεία έκθεση τριών ημερών στόχος της οποίας είναι να φέρει σε απευθείας επαφή τους φιλότεχνους με τους δημιουργούς – καλλιτέχνες. Στο πλαίσιο του project η γκαλερί παραχωρεί έναν προσυμφωνημένο χώρο στον κάθε καλλιτέχνη, ο οποίος μπορεί να εκθέσει ό,τι επιθυμεί, να διαχειριστεί μόνος του τα έργα του για αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον καλλιτέχνη να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό, να τεκμηριώσει τις δημιουργίες του με την δική του ματιά, και εγκαθιδρύσει μονιμότερες σχέσεις με το κοινό του ή/και να διαχειριστεί καλύτερα τις υπάρχουσες. Από την άλλη μεριά, δίνεται η ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό της πόλης να κατανοήσει καλύτερα την δημιουργία και την παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου, αλλά και να επιδιώξει την αδιαμεσολάβητη σχέση με τον καλλιτέχνη.

Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν ζωγραφική, σχέδιο, digital art, γλυπτά, εγκαταστάσεις, κατασκευές, εικαστικό αντικείμενο, κεραμικά, χαρακτικά, comics, design, επιτοίχια, φωτογραφία, ενώ, τόσο στα εγκαίνια, όσο και σε όλη την διάρκεια του οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στον χώρο της γκαλερί και στην διάθεση των επισκεπτών για συζήτηση, ξενάγηση στην τέχνη τους και αλληλεπίδραση, όπως και πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησης έργων, καθώς σε αυτό το project η γκαλερί δεν αναλαμβάνει ρόλο πωλητή, και, οι επισκέπτες μπορούν να διαπραγματευτούν ελεύθερα την απόκτηση ενός έργου αποκλειστικά και μόνον με τον δημιουργό του!

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία διοργάνωση, και, αν είστε ενδιαφερόμενος να λάβει μέρος καλλιτέχνης- καλέστε άμεσα τον κ. Πάρη Καπράλο (6948813460) για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να κλείσετε συνάντηση προκειμένου να ενημερωθείτε για τους χώρους που διαθέτουμε και τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμμετοχής σας. Επισημαίνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

No comments:

Post a Comment